Binnenspelen op de peutergroep met zandtafel

Visie kinderopvang

Doelstelling kinderdagverblijf
Kinderdagverblijf De Groene Vlinder heeft als doelstelling om kinderen op een professionele manier zich positief te laten ontwikkelen in een milieubewuste omgeving met het oog op de 4 belangrijkste opvoedingsdoelen. Deze basisdoelen zijn emotionele veiligheid, persoonlijke ontwikkeling, sociale ontwikkeling en eigen maken van normen en waarden.

De Groene Vlinder wil het kind de gelegenheid geven om zich in deze tijd op een speelse manier meer milieubewust te worden, maar ook mensen, dieren en de natuur te leren respecteren en zich te ontwikkelen tot een zelfverzekerd mens.

Kinderdagverblijf De Groene Vlinder creëert een warme, vriendelijke en veilige omgeving, waarin kinderen zich vertrouwd voelen. Meer saamhorigheid willen wij bereiken door samenspel, thema’s, projecten en activiteiten uit te oefenen. Door de kinderen meer te laten bewegen in de natuur worden zij spelenderwijs bewust van wat er buiten groeit en bloeit. Hiermee wordt de motoriek als de gezondheid van de kleintjes gestimuleerd.

 

Rustige uitstraling en hygiëne
De ruimtes bij ons kinderdagverblijf hebben een rustige uitstraling en er is gewerkt met natuurlijke, maar ook vrolijke kleuren. Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel en daarom dragen de kinderen en leidsters slofjes op het kinderdagverblijf en zullen de ouders hoesjes om de schoenen doen bij binnenkomst.

 

 Contact 

 

 Kijkafspraak 

 

 Inschrijven 

 

 Ouderlogin