Spelen aan de water- en zandtafel buiten

Peuters & Voor- en Vroegschoolse Educatie

Peuteropvang
De peuters hebben een vast dagprogramma. Nadat de kinderen zijn gearriveerd hebben ze de gelegenheid lekker te spelen. Vervolgens gaan we aan tafel zitten en wordt er fruit gegeten. Dan is het tijd voor het ondernemen van een activiteit. Dit kan knutselen, erop uitgaan of buiten spelen zijn. Hierna is het tijd om te lunchen. Na de boterham gaan de kinderen die een middagslaapje doen naar bed en gaan de andere kinderen (buiten) spelen. Na het slaapje eten we gezamenlijk fruit en/of groente en drinken we wat. Daarna is er nog tijd voor het ondernemen van een activiteit.

Aantal kinderen
Bij de kinderen in de leeftijd 2 tot 4 jaar zijn er gemiddeld zeven kinderen per leid(st)er. Deze groep is uit te breiden naar 16 kinderen. Als deze groepen uit gaan breiden komen er uiteraard leid(st)ers bij, conform het vereiste kindratio (gesteld door het GGD).Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE)
De 2-4 jarige kinderen krijgen een apart programma aangeboden ter voorbereiding op de basisschool. De voorschool zorgt voor een goede start en bereidt uw kind spelenderwijs voor op de basisschool. Er wordt gewerkt met uitdagende en leerzame thema’s. Hiervoor wordt het programma van Uk & Puk gebruikt. Samen met Puk beleven de kinderen van De Groene Vlinder leuke momenten die een positief effect hebben op de sociaal emotionele- en taalontwikkeling van uw kind.

 

 Contact 

 

 Kijkafspraak 

 

 Inschrijven 

 

 Ouderlogin