Lekker naar buiten, klein en groot

Baby’s en dreumesen

Wij vinden rust en regelmaat belangrijk op de baby- en dreumesengroep. Wij gaan mee in het ritme van de kinderen, maar zeker geven we ook gehoor aan de wensen van de ouders door in te spelen op de individuele behoeften. Het bieden van structuur vinden we belangrijk, voornamelijk rust, reinheid en regelmaat. Er zijn een paar vaste activiteiten die telkens terugkomen op een dag bij deze groep zoals eten, drinken, slapen, verschonen, spelen en zintuigelijk ontdekken.

De dreumesen komen al in aanraking met meer ritme in hun dag: in de ochtend wordt er fruit gegeten en wordt er voorgelezen of gaan we samen zingen in een kring. Daarna mogen ze (buiten) spelen waarna het tijd is voor de boterham en slaapje. ’s Middags is het tijd voor een activiteit en eventueel middagslaapje voor wie dat nodig heeft. Vervolgens wordt er gezamenlijk fruit en/of groente gegeten.

 

 

Aantal kinderen
Op de groep baby’s en dreumesen zijn er ongeveer vijf kinderen per leid(st)er. Deze groep is uit te breiden naar 9 kinderen per groep, in dat geval zullen er twee leid(st)ers op de groep aanwezig zijn. We werken veelal volgens een vaste dagindeling, maar we behouden ons het recht voor om het dagprogramma aan te passen indien nodig.

 Contact 

 

 Kijkafspraak 

 

 Inschrijven 

 

 Ouderlogin