Kinderdagverblijf De Groene Vlinder
Etten-leur

Weten dat je kind zich thuis voelt, goede zorg krijgt en zich kan ontwikkelen in een natuurlijke omgeving. Daar is waar Kinderdagverblijf De Groene Vlinder voor staat. Wij bieden groene kinderdagopvang aan met een daarbij horende biologische, ecologische en duurzame visie. Dit komt tot uiting in het aanbieden van gevarieerde biologische en gezonde voeding aan de kinderen. Tevens wordt onze zienswijze doorgevoerd in de keuze van speelgoed, eten en drinken, meubels en inrichting, schoonmaak- en verzorgingsproducten.

De Groene Vlinder vindt natuurbeleving erg van belang en daar hoort in de natuur zijn en buiten spelen zeker bij, bijvoorbeeld in onze natuurtuin. Zo blijkt ook uit onderzoek dat kinderen die veel buiten spelen veel socialer zijn in omgang met andere kinderen. Ook krijgen ze hierdoor meer respect voor mens, dier en natuur.

Vlindersbanner

Natuurtalentje buiten spelen


Kinderdagverblijf De Groene Vlinder is erg betrokken bij uw kind. Daarom vinden wij persoonlijk en regelmatig contact erg belangrijk. Bij het brengen van uw kind vernemen wij graag hoe het met hem of haar gaat, zodat we met de opvang hierop kunnen inspelen. Aan het einde van de dag nemen we graag ook weer de tijd om de dag door te nemen, waarin we de activiteiten en eventuele bijzonderheden graag met u delen. Graag zien we dat uw kind met een tevreden en vertrouwd gevoel naar de Groene Vlinder komt en dat het met een prettig en voldaan gevoel weer naar huis zal gaan.
U bent van harte welkom om eens te komen kijken bij ons op het kinderdagverblijf. Wij vragen u om een afspraak te maken zodat wij u op een rustige manier kunnen rondleiden en uw vragen kunnen beantwoorden.

zandspeel

onze voordelen

 

Kinderdagverblijf De Groene Vlinder biedt de kinderopvang en buitenschoolse opvang die u zoekt. Wilt u weten waarom?

Lees meer...

 

kipknuffel

Kijkafspraak

 

Overweegt u uw kindje te plaatsen voor kinderopvang bij De Groene Vlinder? Maak hier uw vrijblijvende 

kijkafspraak!

bolderkar

Groene
Kinderopvang

 

In alles wat De Groene Vlinder onderneemt, proberen we zoveel mogelijk onze biologische, en duurzame visie na te streven.

 

 

buitenbedjes

Nieuws

 

Kinderdagverblijf De Groene Vlinder houdt u graag op de hoogte van al het nieuws over onze organisatie!
Lees meer...

 Contact 

 

 Kijkafspraak 

 

 Inschrijven 

 

 Ouderlogin