Ontspannen met en bij de paarden

Vaste dagen BSO

Wanneer u kiest vaste buitenschoolse opvang, heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een 40-weken contract of een 52-weken contract.

Wanneer u de keuze maakt voor vaste opvangdagen, zult u veelal kiezen voor één of meerdere vaste opvangdagen per week. De minimale afname is een dagdeel per week. In geval van de BSO opvang in de schoolweken is dit van 15:00 tot 18.30 uur (een dagdeel van 3,5 uur). Opvang in vakanties is mogelijk van 07:30 tot 18:30 uur, de minimale afname is een dagdeel van 4,5 uur (ook geldend voor VSO en NSO).

BSO inclusief vakantieopvang en studievrije dagen (52-weken contract)
Bij een 52-weken BSO contract, heeft u buiten de 40 schoolweken om tevens recht op buitenschoolse opvang op vaste contractdagen in de schoolvakanties.
Studievrije dagen zitten bij dit contract inbegrepen, deze zijn aan het begin van het schooljaar bekend. Aan het begin van het schooljaar bieden wij u de mogelijkheid deze aan ons door te geven. In ieder geval dienen deze dagen minimaal één maand vooraf aan De Groene Vlinder te worden doorgegeven.

Financieel voordeel voor u
Bij afname van een 52-weken contract brengen wij slechts 51 weken per jaar in rekening. U krijgt van ons dus een week cadeau. Deze week financieel voordeel geldt onder andere als compensatie voor opvang op officiële feest-/sluitingsdagen en vakanties. Tevens zijn de studiedagen inclusief de vastgelegde BSO dag van bijv. 3,5 uur wordt automatisch een halve of een hele studiedag.( zonder extra kosten). Extra voordeel dus.

 

BSO vaste opvang (40-weken contract)
Dit contract biedt u buitenschoolse opvang gedurende de 40 schoolweken met vaste dagdelen. Met een 40-weken contract heeft u geen opvang in de vakanties. 

Optioneel: vakantieopvang en studievrije dagen
Wanneer u kiest voor het 40-weken BSO contract, is het mogelijk om een vaste dagen vakantiecontract af te sluiten of een flexibel vakantiecontract.

Ook als u gebruik wilt maken opvang tijdens studievrije of roostervrije dagen hebben wij hiervoor een oplossing. Deze dag kunt afnemen op basis van incidenteel tarief. Deze dag moet u minimaal een maand van tevoren worden aangevraagd op basis van beschikbaarheid. Na bevestiging van de locatiemanager is deze dag definitief. Hiervoor wordt het incidentele tarief aan u berekend.

BSO Ruildagen
Met onze vaste opvang bij BSO zijn we flexibel, middels het aanbieden van ruildagen, incidentele en last minute plaatsen. Het inzetten van ruildagen geldt alleen voor klanten met een 40- of 52-weken vast uren contract. 
Per jaar kunt u gebruik maken van 12 ruildagen die binnen de 40 schoolweken of in vakanties geruild mogen worden. Er kan niet geruild worden op studie- of roostervrije dagen. Dit is van De Groene Vlinder een service en geen recht. Voor meer informatie en voorwaarden over ruildagen, klik hier >>.

 Contact 

 

 Kijkafspraak 

 

 Inschrijven 

 

 Ouderlogin